Пожар е горял в Държавната психиатрична болница Св. Иван Рилски. Това

...
Пожар е горял в Държавната психиатрична болница Св. Иван Рилски. Това
Коментари Харесай

Пожар в Курило, как се запали психиатрията

Пожар е горял в Държавната психиатрична болница " Св. Иван Рилски ". Това заяви в своя профил във Фейсбук шефът на лечебното заведение доктор Цветеслава Гълъбова.

" Първо изгасва тока, тъй като се поврежда трафопоста. Екипът на ЧЕЗ идва доста бързо и отстранява повредата за към час. Благодаря им! ", написа доктор Гълъбова. 

По думите ѝ, до момента в който отстраняват повредата с електричеството, пациент - постъпил неотдавна, болен с тежки обществени проблеми, запалил с цигара дунапренов дюшек.

" Реакцията на дежурния личен състав - една здравна сестра и един санитар за тридесет заболели, е светкавична. Заедно с дежурния доктор - един на 100 и тридесет заболели, уведомяват 112, стартират гасене с наличните ни пожарогасители и изтеглят всички заболели. Благодарение на тези смели и виновни хора няма потърпевши. Щетите са единствено материални ", означи шефът на Психиатрията и благодари и на столичните пожарникари.

" Гневна съм не толкоз на поредицата служители, които през годините не свършиха нищо за нашите заболели, само че съм доста гневна и на тази част от съсловието, която години наред стопираше и към момента се бори срещу всевъзможни промени. Ако я нямаше вътрешната опозиция, щяхме да сме влезнали в двадесет и първи век, а не да лекуваме психологично заболели в гората, в затънтените селца и периферии на обитаемоте места ", прибавя доктор Гълъбова и е безапелационна, че този път ще съумеят да се оправят и " Психиатрията най-сетне да се появи на картата на медицинските специалности ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР